Style class

How to instantly dress well

Fashion workshop that solves one of the most common problems, the eternal dilemma, and the daily struggle of modern women who find themselves in front of a full wardrobe in the morning, realizing they don't know what to wear.

class focuses on

Defining personal style

Understanding how to build your wardrobe with curated fashion items. Quality over quantity.

Cleaning and organizing your existing wardrobe

The concept of a capsule wardrobe (what is a capsule wardrobe, why a capsule wardrobe, what it consists of)

Fashion rules for combining, colors, patterns, proportions

Impulsive shopping

Where to buy individual fashion pieces

We answer all your fashion dilemmas

Tina K.
Read More
Style Class je bil tisti pravi boost, ki sem ga rabila, da sem se resnično začela ukvarjati s svojim stilom in posledično s svojo omaro. S Tesino pomočjo in kasneje s pomočjo njenega Stilskega Vodnika, sem končno na pravi poti, da si zgradim svojo kapsulno garderobo in hkrati garderobo s katero sem resnično zadovoljna in pomirjena.
Maja P.
Read More
Na Style Classu sem resnično uživala, saj Tesin Style Class ni samo modna delavnica ampak res prijetno druženje z ostalimi modnimi navdušenkami. S Tesino pomočjo sem uspela rešiti številne modne težave, hkrati pa sem zdaj trdno odločena, da se tudi sama lotim kapsulne garderobe.
Anja M.
Read More
Top modna delavnica o osebnem stilu in kako graditi svojo garderobo! Tesa se na vse to resnično spozna, hkrati pa je polna praktičnih nasvetov in različnih idej, kje kupovati in kako kombinirati posamezne kose! Pridem še! 🙂
Previous
Next

ONE TIME PRICE OF

14,99 

Buy Now

this class includes

  • 30 page in depth .pdf guide
  • Full lifetime access